Ervaar het wild
Wilde zwijnen spotten met de boswachter.
Blijf sportief
Mountainbiken door het bos
Leuke dagjes uit
op 20min rijden van Walibi

Activiteiten

Op en rond camping Het Vossenhol is altijd wel wat te doen. Ons recreatiepark in het veelzijdige Ermelo is bij uitstek geschikt voor gezinnen, natuurliefhebbers, wandelaars en sportievelingen. Ben je op zoek naar een actieve vakantie, of wil je juist lekker bijkomen en genieten van het Veluwse buitenleven? Het kan allemaal.
 
Zomaar wat ideetjes voor je op een rij:

  • Wandelen of fietsen in de prachtige Veluwse bossen.
  • Wilde zwijnen spotten met de boswachter.
  • Duik in de geschiedenis en bezoek een vissersplaats zoals Harderwijk of Elburg.
  • Pak een lekker dagje naar Strand Horst.
  • Mountainbiken door het bos.
  • Geniet van een bier-, wijn-, of whiskyproeverij.


Voor de kleintjes

Is het weer jullie niet goed gezind of willen de kids zich even lekker uitleven? Bezoek een indoor speelparadijs, bioscoop, subtropisch zwemparadijs of pretpark (Dolfinarium, Walibi, Julianatoren) in de buurt.

Sportieve activiteiten & fun

Ben je sportief aangelegd, of op zoek naar iets meer spanning en avontuur? Leef je uit! In de nabije omgeving van camping Het Vossenhol kun je o.a. paintballen, lasergamen, (kite)surfen en is er een pitch & putt golfbaan om even lekker sportief bezig te zijn. Ook is er op loopafstand van Het Vossenhol 'het Indianenbos'. Dit is een speeltuin middenin het bos met schommels, een kabelbaan en nog veel meer speeltoestellen... en er is nog genoeg ruimte over om hutten te bouwen. 

Ontdek de mooiste plekjes van De Veluwe

Ben je een natuurliefhebber, nieuwsgierig aangelegd en houd je van fietsen? We nemen je graag mee naar de mooiste plekjes van de Veluwe!  De route is alvast voor je uitgestippeld en ligt klaar op de receptie.
 
Informeer naar de mogelijkheden en ontdek de Veluwe op z’n mooist! 

leaf one leaf two
leaf three leaf four leaf five