Dierenpark
Kom in Amersfoort dichtbij de dieren en kom alles over ze te weten.
Het Dolfinarium
Ontdek de magische onderwaterwereld bij het Dolfinarium.
Julianatoren
Een super leuk dagje uit voor gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar.

De leukste pretparken in de omgeving

Wil je er een dagje op uit? Vlakbij Ermelo zijn genoeg leuke pretparken. In deze blog zetten wij de leukste voor je op een rij. Wel zo fijn: alle parken zijn met een half uur te bereiken.

Walibi

Dare devils opgelet. Op een klein half uurtje rijden ligt attractiepark Walibi. Met maar liefst vijf spectaculaire achtbanen is het the place to be voor avonturiers. Zo is de Goliath de hoogste en snelste achtbaan van de Benelux. Bij een andere achtbaan vlieg je binnen 2,8 seconden naar 90 km per uur. Naast de spectaculaire achtbanen zijn er ook een hoop leuke attracties voor kinderen. Zo kun je van de wildwaterbaan, zelf oldtimers besturen en natuurlijk in de draai- en zweefmolen. Durf jij het aan? Bestel hier alvast je tickets!

Dolfinarium

Ontdek de magische onderwaterwereld bij het Dolfinarium. Op slechts 15 minuutjes rijden van Camping het Vossenhol ligt het Dolfinarium. Een bezoekje aan het grootste zeezoogdierenpark van Europa staat garant een spetterend dagje uit voor jong en oud. Bij het Dolfinarium zijn niet alleen dolfijnen, maar ook walrussen, zeeleeuwen, bruinvissen, zeehonden, vissen én haaien! Naast de shows en dierenvoorstellingen kunnen kinderen ook heerlijk spelen in de speeltuin. Lees hier meer over een dagje Dolfinarium.

Apenheul

Gek op apen? Breng dan zeker een bezoekje aan Apelheul in Apeldoorn.  Apenheul is in een half uur te bereiken vanaf de camping. In het prachtige en groene dierenpark leven maar liefst 300 apen van 34 verschillende apensoorten. Je loopt hier ook letterlijk tussen de apen, want meer dan de helft van alle apen loopt los over het park. Naast de vele apen, kun je ook net als de apen klimmen en klauteren in de speeltuin. Een bezoek aan Apenheul plannen? Bekijk hier de openingstijden.

Julianatoren

Een dagje naar de Julianatoren staat garant voor een super leuk dagje uit voor gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar. Kinderen raken niet uitgespeeld in de meer dan 60 attracties. Naast alle attracties zijn er ook een hoop leuke shows. In de nieuwe theatershow ‘Het Goud van het Wilde Westen’ nemen Jul en Julia je mee naar het land van de cowboys en indianen. Meer weten? Kijk op de website.

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is de meest kindvriendelijke dierentuin. Kom dichtbij de dieren en kom alles over ze te weten. Op het dierenpark leven maar liefst 150 verschillende diersoorten. Tijgers, olifanten, beren en giraffes: je kunt ze allemaal zien. Op verschillende tijdstippen vertellen de dierverzorgers alles over de dieren. Meer weten? Kijk op www.dierenparkamersfoort.nl.

Weet jij al waar je heen wilt? Voor meer keuze ga je naar de receptie. Daar liggen nog meer folders en brochures voor een leuk dagje uit.

leaf one leaf two
leaf three leaf four leaf five