Ga paardrijden!
Zoals in het wilde westen
Ga lekker shoppen
Shop till you drop
Ga op avontuur
Klimmer en klauteren in het Klimbos

Tijdens je verblijf op Camping het Vossenhol ga je er vast eens op uit om Ermelo te verkennen. Zeker doen, want in Ermelo valt een hoop te beleven. Wij zetten de leukste uitjes voor je op een rij.

Maak een fietstocht

In Ermelo zijn allerlei fietsroutes die je via de mooiste plekken dwars over de Veluwe voeren. Verken de omgeving en maak een fietstocht langs het water (fietsroute 115601) of doe een rondje bos en hei (fietsroute 137751). 

Bezoek de Schaapskooi

Op de Ermelosche schaapskooi grazen maar liefst 400 Veluwse Heideschapen. De kudde is nagenoeg elke dag op de heide te vinden. Meestal komt de kudde tussen 15.00 en 16.00 uur terug bij de kooi. Ervaar zelf hoe de herder met zijn honden te werk gaat! Breng ook zeker een bezoekje aan bezoekerscentrum Ermelosche Heide. Hier kom je alles over de schapen te weten!

Klimmer en klauteren in het Klimbos

Gek op avontuur? Ga dan zeker naar het Klimbos. In het bos liggen vier spectaculaire routes verborgen. Overwin de hindernissen en verleg je grenzen. Het Klimbos is een avontuurlijk dagje uit voor jong en oud.

Ga paardrijden!

Maak een ritje over de Veluwe. Er zijn bosritten voor ervaren ruiters en lessen voor beginners. In Ermelo zijn genoeg mogelijkheden om er te paard op uit te gaan.

Shop till you drop

Verken al winkelend het dorpscentrum van Ermelo. Iedere vrijdag is het koopavond in Ermelo. De weekmarkt vindt plaats op dinsdag. Op het dorpsplein kun je dan de hele ochtend inkopen doen.

Kanoën bij de Kanovijver

Midden in Ermelo ligt een grote vijver waar je kunt kanoën. Maar dat niet alleen, je kunt er ook waterfietsen, surfen, zwemmen en spelen op de vele speeltoestellen. De kanovijver biedt recreatie voor kinderen en ouders.

Bier en wijn proeven

Bierliefhebbers opgelet: in Ermelo is Burg Bieren gevestigd. In deze winkel zijn maar liefst 2300 soorten bier van over de hele wereld verkrijgbaar. In het bruin biercafé kun je de biertjes proeven, maar ook een rondleiding nemen door de eigen bierbrouwerij. Meer een wijnliefhebber? Breng dan een bezoek aan Wijngaard Telgt. Volgens de Stentor Streekwijnentest maakt Wijngaard Telgt de beste wijn in de regio. Oordeel zelf en boek een heerlijke wijnproeverij!

leaf one leaf two
leaf three leaf four leaf five