Zwemmen kan altijd
Zelfs als het regent
Speel een spel
Lekker droog binnen
Kijk een film
Een filmmarathon is altijd leuk

Het regent pijpenstelen, wat nu?

Niets zo veranderlijk als weer, zeker in Nederland. Toch hoeft het weer je vakantie niet te verpesten. Op en rondom de camping is ook met slecht weer genoeg te doen. Wij geven je vijf leuke tips om te doen tijdens een regenachtige dag.

#1 Ga zwemmen!

Kom lekker zwemmen in ons overdekte zwembad. Maak het beste bommetje en roetsj van de glijbaan. Geniet na het zwemmen van een lekker kopje koffie in onze koffiebus.

#2 Regenlaarzen aan en gaan

Weer of geen weer, een lekkere boswandeling maken of schelpjes zoeken op het strand is altijd leuk! Trek je poncho en regenlaarzen aan en ga er op uit. Het is toch heerlijk om ouderwets in de plassen te stampen?

#3 Speel een (bord)spel

Ganzenbord, Mens Erger Je Niet, Monopoly of een potje kaarten. Daag elkaar uit voor een leuk spel! Van de meeste spellen heb je vaak ook kleine reisversies. Altijd handig om mee te nemen.

#4 Plan een dagje uit

Een goed moment om er een dagje op uit te gaan. Bezoek een bioscoop, museum, indoor speelparadijs (Kok Experience), subtropisch zwemparadijs of pretpark (Dolfinarium, Walibi, Julianatoren) in de buurt. Bij thuiskomst is het niet zo erg om de rest van de avond binnen door te brengen.

#5 Hou een filmmarathon

Wat thuis kan, kan in de tent ook. Kruip onder de dekens met limonade, popcorn en kijk de leukste films. Hou een Ice Age of Harry Potter marathon. Je dag is zo om!  

Tot slot, zet een zomers muziekje op. Dan vergeet je even dat het giet!

leaf one leaf two
leaf three leaf four leaf five