Kamperen

Kamperen

  • Ruime plaatsen midden in de natuur
  • Kindvriendelijk, autovrij & hondenvrij
  • Kleinschalig & persoonlijk
  • Geschikt voor tent, caravan, vouwwagen of camper
  • Schoon & strak onderhouden park 
  • Voorzien van elektra & water

Zin om te luieren? Of ga je er juist liever op uit? Vanuit onze camping in het centraal gelegen Ermelo ontdek je de mooiste plekjes op een steenworp afstand!

Kamperen op de Veluwe

Met (toer)caravan, vouwwagen, camper of tent bent u van 1 april t/m 31 oktober van harte welkom! Ons gezellige vakantiepark is voorzien van ruime plaatsen, midden in de natuur. Het verwarmde sanitairgebouw is voorzien van douches, toiletten, wastafels en afwasplaatsen. Uiteraard is er ook een stortplaats voor chemische toiletten aanwezig en een camper uitstort. Op de ruime kampeerplaatsen geniet u van de prachtige natuur. Komt u met familie of vrienden? Wij hebben verschillende accommodaties op het kampeerveld staan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bent u benieuwd hoe het er nu uit ziet op de camping? Kom gerust langs voor een wandeling over ons park.

Wij denken graag met u mee over eventuele voorkeuren en wensen, maar garanderen niet dat deze gehonoreerd worden.

Wil je kamperen op de Veluwe en ben je op zoek naar een gemoedelijke camping, midden in de natuur? Ga voor de kleinschaligheid en gezelligheid van Camping Het Vossenhol. Alle voorzieningen zijn op loopafstand én… vanaf ons fraaie vakantiepark loop je zo de bossen in.

Privé Sanitair

Wilt u graag luxe kamperen met een eigen badkamer? Dat kan! Privé Sanitair is los te reserveren in het reserveringsoverzicht. Reserveer hiervoor ook apart een kampeerplaats, wij zorgen er voor dat deze in de buurt is van de badkamer. De badkamer is gelijkvloers en dus gemakkelijk te gebruiken als u minder ter been bent. 

In- & uitchecken

Aankomst: dagelijks tussen 14.00 en 17.00 uur.
Vertrek: Tussen 10.00 en 11.00 melden bij de receptie. Wij doen dan de slagboom voor u open en nemen uw vuurkorf in (als u deze heeft). U moet voor 14.00 uur uw plaats verlaten. 

leaf one leaf two
leaf three leaf four leaf five