Wandelen in Ermelo

Vanaf Camping het Vossenhol kun je heerlijk wandelen in Ermelo. Je geniet van de uitgebreide natuur, aardige mensen en bijzondere bezienswaardigheden. Wandelen in Ermelo is heerlijk en al snel erg divers. Het ene moment dwaal je door de uitgestrekte Veluwse bossen, het andere moment loop je de blatende schapen tegemoet op de Ermelose heide. 

Wandelroutes in Ermelo

Wij informeren je graag ter plekke over bijzondere wandelroutes. Uiteraard kun je zelf ook alvast enkele populaire wandelroutes bestuderen. Bekijk vooral eens de wandelroutes van Ermelo Buitenleven. Met name de routes over Groevenbeek en Landgoed Staverden zijn grote publiektrekkers. 

Bezienswaardigheden tijdens het wandelen

Loop vooral eens langs bijzondere plekken als De Schaapskooi, Landgoed Staverden en Molen de Koe.  Op deze plekken zelf is er genoeg te doen en zien voor jong en oud.  Bij de Schaapskooi kunt u schapen zien, voeren en aaien. Met wat geluk ziet u ze in de hei grazen tijdens uw wandeling. Bij Landgoed Staverden geniet u van een prachtig landgoed, waar u kalm water en schitterend natuur treft. Ook kunt u hier terecht voor een heerlijke hap tijdens uw wandeling. Bij Molen de Koe vindt u de rijke geschiedenis van de molen en heeft u een uitgestrekt uitzicht over het mooie Ermelo! 

Wandelen in het voorjaar en de zomervakantie

Bent u van plan om tijdens uw verblijf bij Camping het Vossenhol te gaan wandelen in het voorjaar of in de zomer? Dat is zeker mogelijk, wij helpen u graag op weg om een mooie wandeling te maken.

Houd er wel rekening mee dat het druk kan zijn op de fietspaden met andere wandelaars en, natuurlijk, fietsers. Probeer daarom altijd op voetgangerspaden te blijven. Indien dit niet mogelijk is, wandel dan tegen de fietsers in zodat u hen altijd ziet aankomen.

leaf one leaf two
leaf three leaf four leaf five