Aankomst:
tussen 15.00 en 17.00 uur
Vertrek:
voor 11.00 uur
Met meer personen?
Er staan meerdere accommodaties naast elkaar.

Glamping

  • Ultiem genieten van het buitenleven.
  • Gezelligheid & vrijheid van een camping.
  • Met de luxe & comfort van een glamping tent.
  • Ingericht met een koelkast, 2-persoonsbed, kledingkastje en eettafel. 
  • Inpakken en wegwezen.

 

Glamperen

Kamperen met een vleugje ‘glamour’. Steeds meer mensen kiezen voor deze variant van (luxe) kamperen. Het heeft de charme van ouderwets gezellig kamperen, met de natuurlijke omgeving, gemoedelijke sfeer en vrijheid van een camping, maar dan net wat comfortabeler. Voor een douche- en toiletbezoek kun je gebruik maken van de naastgelegen badkamer die u met de twee andere glamping tenten deelt. 

Luxe kamperen in onze glamping tent

Als je bij ons komt glamperen, verblijf je in een knusse lotustent die van alle gemakken is voorzien. Geen gedoe meer met een aanhangwagen, het opzetten van je (voor)tent en het oppompen van de luchtbedden. Je meldt je aan bij de receptie en binnen 10 minuten kun je al aan de rand van het zwembad liggen. Heerlijk toch?

The Glamping Kitchen

Koken en afwassen doe je in ‘The Glamping Kitchen’. Deze knusse buitenkeuken is van alles voorzien om een heerlijke maaltijd te bereiden. De keuken beschikt over een ruim aanrechtblad, uiteraard voorzien van spoelbak, warm- en koudwatervoorziening, twee kookplaten en verschillende keukenattributen. Je deelt de keuken met de naastgelegen glamping tenten .

Beleef het ultieme buitengevoel

Zo kun je samen een heerlijke maaltijd bereiden, terwijl de andere gezinsleden genieten van een lekker drankje op het gras. Beleef samen het ultieme buitengevoel en geniet. Van de omgeving, rust, vrijheid en… van elkaar. 

 

Wil je gezellig met z’n tweetjes, je gezin, familie of met vrienden glamperen? We hebben meerdere accommodaties bij elkaar staan.

 

In- & uitchecken

Aankomst: dagelijks tussen 15.00 uur en 17.00 uur.
Vertrek: voor 11.00 uur.
 

 

leaf one leaf two
leaf three leaf four leaf five